Bezorgen & Betalen

Bezorgen

Hemelse Broodjes kan zijn belegde broodjes, lunch of catering ook bij je bezorgen. Bestellingen vanaf € 15,00 worden gratis in Etten-leur en omstreken bezorgd. Wanneer u niet in het standaard bezorggebied zit betekent dit niet dat Hemelse Broodjes niet bij je kan bezorgen. Hemelse Broodjes kan een heleboel. Voor bezorging buiten ons "standaard leveringsgebied" kunt u contact met ons opnemen via mail.

Tijden

Bestellingen voor 10:00 uur bezorgen wij op de door u gewenste tijd, tussen 11:00 uur en 13:30 uur
Bestellingen voor 15:30 uur bezorgen wij op de door u gewenste tijd, tussen 16:30 uur en 18:00 uur

Note!

Wij hanteren 30 minuten speling. Wanneer u geleverd wilt hebben op een nauwkeuriger tijdstip vermeld dit dan bij uw bestelling, wij doen onze uiterste best om aan uw wens tegemoet te komen maar kunnen dit helaas niet garanderen.

Wanneer u een bestelling buiten deze tijdstippen bezorgd wilt hebben, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken smiley

Betalen

We zien graag dat je je bestelling vooraf via iDeal betaald. Dit is wel zo makkelijk voor onze chauffeurs en ook veilig. Wanneer dit niet mogelijk is dan kan je contant betalen bij de chauffeur, probeer gepast te betalen omdat onze chauffeur niet veel wisselgeld bij heeft.

Verzamelfactuur

Voor bedrijven is het mogelijk per factuur te betalen. We bundelen de bestellingen en sturen je een keer per week een verzamelfactuur per email. Stuur je verzoek per mail om per factuur te betalen naar en wij zorgen dat je wekelijks de factuur ontvangt.