-

Bezorgen & Betalen

Bezorgen

"Hemelse Broodjes" kan zijn belegde broodjes, lunch of catering ook bij je bezorgen. Bestellingen vanaf € 17,50 worden gratis in Etten-leur en omstreken bezorgd. Wanneer je niet in het standaard bezorggebied zit betekent dit niet dat Hemelse Broodjes niet bij je kan bezorgen. Bij Hemelse Broodjes kan een heleboel. Voor bezorging buiten ons "standaard leveringsgebied" kun je contact met ons opnemen via mail.

Tijden

Bestellingen die worden gedaan in de ochtend bezorgen wij op de door u gewenste tijd, tussen 11:00 uur en 15:00 uur
Wanneer je een bestelling buiten deze tijdstippen bezorgd wilt hebben, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Note!

Wij doen onze uiterste best om op jouw gewenste tijdstip te bezorgen, echter hanteren we een marge van 30 minuten.  

Betalen

We zien graag dat je de bestelling vooraf via iDeal betaalt. Dit is wel zo makkelijk voor onze chauffeurs en ook veilig. Wanneer dit niet mogelijk is dan kun je contant betalen bij de chauffeur, probeer gepast te betalen omdat onze chauffeur niet veel wisselgeld bij heeft.

Verzamelfactuur

Voor bedrijven is het mogelijk per factuur te betalen. We bundelen de bestellingen en sturen je een keer per maand een verzamelfactuur per email. Stuur je verzoek per mail om op factuur te betalen naar en wij zorgen dat je maandelijks de factuur ontvangt.