Salades bestellen Breda

Wil je heerlijke salades bestellen in de omgeving van Breda? Dan hoef je niet verder te zoeken, maar kies je voor het uitgebreide assortiment van Hemelse Broodjes. Want wat smaakt nu lekkerder dan een rijkgevulde salade op een broodje of sandwich? Laat je verrassen door de zalige smaken die onze producten kenmerkt.

Heerlijke salades bestellen in de omgeving van Breda

Komt er visite op bezoek? Wil je jouw collega’s of medewerkers verrassen? En wil je eens groot uitpakken? Schotel ze dan een heerlijke lunch voor door salades te bestellen bij ons nabij Breda en omstreken. Van vissalades en vleessalades tot aan vegetarische salades. Er is voor ieder wat wils! Goed om te weten is dat onze salades huisgemaakt zijn, waar wij gaan voor lokale en biologische ingrediënten waar mogelijk. Dit zorgt ervoor dat onze salades gekenmerkt worden door een unieke smaak.

Bestel eenvoudig de lekkerste salades online

Op onze website zie je welke salades wij maken. Kies je favoriete salades die je wilt bestellen uit, plaats online je bestelling en vul je gegevens waar wij dienen te bezorgen in Breda. Bij besteding van meer dan €15,00 is de bestelling geheel gratis! Wil je meer weten over onze salades of over onze service? Stuur dan gerust een mail en stel je vragen.