Lunch op werk bezorgen

Geef je werkdag een boost door lunch op het werk te laten bezorgen. Bij Hemelse Broodjes bestel je de lekkerste broodjes waar jij en je collega’s zeker van genieten in de lunchpauze. Kies het broodje of de maaltijdsalade uit die jij lekker vindt. Bestel ook een lekker koud drankje erbij. Na deze lunchpauze start je weer fris en fruitig met je werkzaamheden.

Lunch op werk laten bezorgen voor vergaderingen of meetings

Voor een vergadering of zakelijk meeting lunch op het werk laten bezorgen? Dan zijn onze broodjesmixen een uitstekende optie. We serveren de broodjes op mooi opgemaakte schalen, houten planken of luxe dozen. De broodjes zijn gevarieerd belegd. Dit maakt ze makkelijk uit de hand te eten en zo geniet iedereen van verschillende smaken. Je kiest uit twee mixen:

Geniet van de lunchpauze

Wat je ook kiest, een ding is zeker: het wordt genieten in de lunchpauze. Bekijk ons gevarieerde aanbod online en kies de lunch uit die jij wilt laten bezorgen op het werk. Geef je gegevens door en geef de gewenste bezorgtijd aan, als je in de omgeving van Etten-Leur werkt en bestelt voor meer dan €15,00. Werk je niet in deze regio of heb je nog vragen? Stuur dan even een e-mail.