Brood bestellen online

Het lekkerste brood bestellen doe je eenvoudig online bij Hemelse Broodjes. Ben je toe aan eens wat anders dan je gewone boterham? Wil je jouw collega’s of medewerkers verrassen? Of staat er een vergadering of meeting op de planning? In alle gevallen is de lunch met onze rijk belegde broodjes zeker geslaagd.

Het lekkerste brood bestellen? Dit doe je eenvoudig online

In ons assortiment is er voor ieder wat wils. Van rijk belegde pistolets met huisgemaakte salades tot aan luxe broodjes met kipsaté of carpaccio. Maar vergeet ook de vegetarische en vegan gerechten niet. Ook zin in wat zoets of in een lekker drankje? Je vindt het allemaal in het assortiment. Voor bedrijven is onze Broodjes Mix een uitstekende optie. De broodjesmixen worden op mooi opgemaakte dozen gepresenteerd en zijn makkelijk uit de hand te eten. Ideaal om dit brood voor een vergadering of meeting online te bestellen!

Geef je bestelling online door

Heb jij je favoriete brood gevonden dat je eenvoudig online wilt bestellen? Geef dan je gegevens en het gewenste bezorgtijdstip door. Bestedingen vanaf €15,00 worden in Etten-Leur en de omgeving daarvan bezorgd. Woon of werk je niet in deze regio? Neem dan via de mail contact op en ontdek de vele mogelijkheden van Hemelse Broodjes.