Bedrijfslunch

Wil je jouw collega’s verrassen met een heerlijke bedrijfslunch op het werk? Of staat er een vergadering op de planning rond lunchtijd? Kies dan voor de ambachtelijke broodjes van Hemelse Broodjes. Elke dag bereiden wij de lekkerste verse broodjes die we prachtig op schalen, luxe dozen en houten planken aanbieden. Jouw bedrijfslunch wordt zo een echte beleving.

De lekkerste broodjes met de puurste ingrediënten voor jouw bedrijfslunch

Voor een bedrijfslunch ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken de lekkerste broodjes met de puurste ingrediënten. Denk bijvoorbeeld eens aan onze Broodjes Mix. Hierbij heb je de keuze uit De Hemelse Basis Mix en de Hemelse Exclusief Mix. De eerste mogelijkheid bestaat uit diverse belegde pistolets met lekker beleg en huisgemaakte salades voor op brood. De tweede mix bestaat uit de meest exclusieve broodjes, zoals spelt en Italiaanse bollen, waardoor iedereen geniet van de meest bijzondere ingrediënten.

Kies zelf je favoriete broodje

Uiteraard kun je ook zelf je favoriete broodje uitkiezen voor de bedrijfslunch. Op onze website vind je het assortiment. Kies jij voor een van de specialiteiten, voor een rijk belegd broodje of voor een lekkere maaltijdsalade? Deze komen we bij besteding vanaf €15,00 bij jou op locatie in de omgeving van Etten-Leur bezorgen. Staat je kantoor buiten deze regio? Neem dan contact met ons op via de mail. Er is een hoop mogelijk!